Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Uleiuri

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos fara miros de la Maya Gold este ideal pentru gatit, prajit sau copt. El devine solid sub 25°..
45,00 lei
Fără TVA:42,86 lei
Brand: Deco Italia
Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.Ule..
59,99 lei 70,00 lei
Economisesti: Fără TVA:57,13 lei
Brand: Nutrissimo
Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.Ule..
67,00 lei 69,00 lei
Economisesti: Fără TVA:63,81 lei
Brand: Deco Italia
Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.Ule..
33,00 lei 38,00 lei
Economisesti: Fără TVA:31,43 lei
Brand: Deco Italia
MCT Oil (trigliceride cu lant mediu) reprezinta o grasime sanatoasa, extrasa doar din nuca de cocos.Caracteristici: produs bioGramaj: 500mlTrigliceridele de catenă medie (MCT = Medium Chain Triglycerides) sunt grăsimi care se găsesc în alimente precum uleiul de nucă de cocos. Ele su..
87,00 lei
Fără TVA:82,86 lei
Uleiul de in este o sursa de acizi grasi Omega3 di Omega9, vitamina B6, magneziu, fosfor, este foarte bogat in vitamina E , avand efecte calmante si cicatrizante.Este esential in alimentatie, datorita beneficiilor pentru organism: reduce colesterolul, riscul formarii de cheaguri de sange si dure..
27,00 lei 29,00 lei
Economisesti: Fără TVA:25,71 lei
Uleiul din seminte de cânepă este un ulei vegetal excepţional graţie conţinutului său în acizi omega 3 şi 6 acesta prezintă o compoziţie similară lipidelor pielii şi se plasează printre uleiurile vegetale cele mai bolgate în acizi graşi esenţiali. Hidratant, regenerant şi revitalizant, este un ulei ..
32,00 lei 40,00 lei
Economisesti: Fără TVA:30,48 lei
Uleiul bio de seminte de dovleac preset la rece contine 57% acizi grasi nesaturati, in special acizi linol, si astfel confera un spectru complet de acizi grasi pentru metabolism. Prin gustul sau intens si abundent este ideal pentru salate si sosuri condimentate, ideal pentru condimentat.Est..
39,99 lei
Fără TVA:38,09 lei
Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.Ulei  seminte de susan bio ,obtinut prin presare la rece este bogat in vitaminele B1, B2, B9, E, calciu, fier, acizi grasi nesaturati, antioxidanti, ..
28,00 lei
Fără TVA:26,67 lei
Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.Ulei  seminte de susan bio ,obtinut prin presare la rece este bogat in vitaminele B1, B2, B9, E, calciu, fier, acizi grasi nesaturati, antioxidanti, ..
49,99 lei
Fără TVA:47,61 lei
Bio Ulei samburi struguri presat la rece 250ml MediGruen Germania
Indisponibil
Brand: MediGrun
Uleiul de samburi de struguri, numit pe scurt si ulei de struguri, este un produs  ce a revolutionat intreaga industrie medicala, cosmetica si alimentara.Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si de zinc, cupru si seleniu. Mai mult..
59,99 lei
Fără TVA:57,13 lei
Brand: MediGrun
Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.Ulei  seminte de susan bio ,obtinut prin presare la rece este bogat in vitaminele B1, B2, B9, E, calciu, fier, acizi grasi nesaturati, antioxidanti, ..
28,00 lei
Fără TVA:26,67 lei
Brand: MediGrun
Uleiul de argan este unul dintre cele mai folosite produse cosmetice bio pentru îngrijirea pielii şi a părului. Supranumit şi lichidul de aur, uleiul de argan întinereşte şi înfrumuseţează aspectului firelor de păr.Uleiul de argan, asemenea untului de shea şi uleiului de jojoba, r..
45,00 lei
Fără TVA:42,86 lei
Brand: MediGrun
Uleiul de argan este unul dintre cele mai folosite produse cosmetice bio pentru îngrijirea pielii şi a părului. Supranumit şi lichidul de aur, uleiul de argan întinereşte şi înfrumuseţează aspectului firelor de păr.Uleiul de argan, asemenea untului de shea şi uleiului de jojoba, r..
99,00 lei
Fără TVA:94,29 lei
Ulei Avocado presat la rece 100ml MediGrun Germania
Indisponibil
Brand: MediGrun
Uleiul de avocado este bogat în lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 și diverși steroli, uleiul de avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.Uleiul de avocado este extras din pulpa fructului, are o culoare verde apetis..
25,00 lei
Fără TVA:22,94 lei
Brand: MediGrun
Uleiul de avocado este bogat în: lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 și diverși steroli, uleiul de avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.Uleiul de avocado este extras din pulpa fructului, are o culoare verde apeti..
39,99 lei
Fără TVA:36,69 lei
Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoare şi înlocuieşte cu succes alte produse folosite în gospodărie, fiind o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijirea personala.Uleiul de cocos este ideal pentru..
22,00 lei 26,00 lei
Economisesti: Fără TVA:20,18 lei
Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Pe timp de vara ambalajul poate varia, acest ulei fiind ambalat la borcan de 5L sau la sticla Pet 5L.Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoar..
90,00 lei 120,00 lei
Economisesti: Fără TVA:82,57 lei
Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoare şi înlocuieşte cu succes alte produse folosite în gospodărie, fiind o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijirea personala.Un ulei de cocos pur, ideal pent..
19,99 lei
Fără TVA:18,34 lei
Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate.  Acest ulei de ulei de nucă de cocos preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă, are o textură mai ușoară, satinată, se simte extrem ..
25,00 lei
Fără TVA:21,01 lei
Brand: Bamboo Tree
Ulei de cocos virgin, nefiltrat, presat la rece, 100% natural fara aditivi.  Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos s..
35,00 lei
Fără TVA:32,11 lei
Ulei de in presat la rece 100ml MediGrun Germania
Indisponibil
Brand: MediGrun
Uleiul de in este o sursa de acizi grasi Omega3 di Omega9, vitamina B6, magneziu, fosfor, este foarte bogat in vitamina E , avand efecte calmante si cicatrizante.Este esential in alimentatie, datorita beneficiilor pentru organism: reduce colesterolul, riscul formarii de cheaguri de sange si dure..
11,00 lei
Fără TVA:10,48 lei
Brand: MediGrun
Uleiul de in este o sursa de acizi grasi Omega3 di Omega9, vitamina B6, magneziu, fosfor, este foarte bogat in vitamina E , avand efecte calmante si cicatrizante.Este esential in alimentatie, datorita beneficiilor pentru organism: reduce colesterolul, riscul formarii de cheaguri de sange si dure..
29,00 lei
Fără TVA:26,61 lei
Brand: CrisNatur
Denumire (INCI): Abies siberica Uleiul esențial de Brad este un ulei esențial indragit datorită aromei sale puternice, proaspete, de pământ, mai ales în perioada recde iarna. Acest ulei se obține prin distilarea acelor, care conțin cele mai multe substanțe active și compuși foarte importanț..
15,00 lei
Fără TVA:12,61 lei
Uleiul de  Lămâie este recunoscut  ca un bun demachiant,  fiind antiseptic  și răcoritor. Uleiul de Lamâie este foarte apreciat  pentru proprietățile sale anti-bacteriene ridicate.  Se foloseste in numeroase produse de curatate de uz casnic. Pe piele și păr poate fi uti..
9,99 lei
Fără TVA:8,40 lei
Lavanda sau Lavandula Angustifolia, este un ulei distilat cu abur complet, din vârfurile înfloritoare ale plantei de Lavandă. Cunoscut pentru numeroasele sale utilizări, uleiul esențial de lavandă este renumit la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai populare și versatile uleiuri din..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Uleiul esențial de portocală acționează asupra tenului fad, gras, lipsit de vitalitate. Stimuleaza productia de collagen, previne si estompează ridurile, regleaza secretia de sebum.Uleiul de portocală scade iritația, inflamația de la nivelul pielii fiind recomandat în cazul tăieturilor și r..
9,99 lei
Fără TVA:8,40 lei
Brand: YesOrganic
Uleiul de struguri este obținut exclusiv prin mijloace mecanice, prin presare fară utilizarea solvenților, urmat de filtrare. Uleiul de struguri este ideal pentru WOK, poate fi folosit atât în salate, cât și pentru legume sau orez gătit. Un ulei prețios, ulei de semințe de struguri.Puțin cunoscu..
39,99 lei
Fără TVA:36,69 lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)