Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Crudigno Italia

Otetul de struguri balsamic este recomandat la prepararea salatelor, sosuri ,mancarurilor din legume etc.Este un produs mai bogat in nutrient si extrem de sanatos, benefic pentru o multitudine de afectiuni.Ajuta la slabit, faciliteaza digestia, are proprietati anti colesterol, anti imbatrani..
23,00 lei
Fără TVA:21,90 lei
Ingrediente Bio : ulei de floarea soarelui*, pasta de rosii* 30-35%, rosii uscate*, nuci caju*, fulgi de cartofi*, busuioc*, usturoi*, seminte de pin*, ulei de masline extravirgin*, sare.Ideal pentru paste și orez. Acest produs este  obtinut din agricultura ecologica controlata...
15,00 lei
Fără TVA:14,29 lei
Ingrediente bio : ulei de floarea soarelui* 52%, busuioc* 42%, ulei de masline extravirgin* 1,3%, cartofi* 3,5%, sare de mare 2,1%, suc de lamaie*0,5%, seminte de pin* 0,5%Acest produs este  obtinut din agricultura ecologica controlata..
15,00 lei
Fără TVA:14,29 lei
Aparut initial in China,sosul de soia, de tip Shoyu,a fost introdus in Japonia la sfarsitul sec.al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne,deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste.Sosul de soia a ajuns pe..
18,00 lei
Fără TVA:17,14 lei
Aparut initial in China,sosul de soia, de tip Tamari,a fost introdus in Japonia la sfarsitul sec.al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne,deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste. Sosul de soia a ajuns ..
19,99 lei
Fără TVA:19,04 lei
MCT Oil Diet Food (trigliceride cu lant mediu) reprezinta o grasime sanatoasa, extrasa doar din nuca de cocos.Caracteristici: produs bioGramaj: 250mlTrigliceridele de catenă medie (MCT = Medium Chain Triglycerides) sunt grăsimi care se găsesc în alimente precum uleiul de nucă de cocos. E..
75,00 lei
Fără TVA:71,43 lei
   OFERTA VALABILA PENTRU PRODUS CU TERMENUL DE VALABILITATE 17.09.2021 Uleiul de floarea soarelui este un ulei 100% natural, presat la rece din seminte atent alese, neprajite. De aceea, acest ulei este bogat in grasimi polinesaturate, esentiale in producerea prostaglandinelor..
19,99 lei 25,00 lei
Economisesti: Fără TVA:16,80 lei
Uleiul de floarea soarelui este un ulei 100% natural, presat la rece din seminte atent alese, neprajite. De aceea, acest ulei este bogat in grasimi polinesaturate, esentiale in producerea prostaglandinelor.Datorita aromei si gustului specific, acest ulei poate fi folosit cu succes atat in stare ..
19,99 lei
Fără TVA:16,80 lei
Bio Ulei din seminte de canepa presat la rece 100 ml
Indisponibil
Uleiul din seminte de cânepă este un ulei vegetal excepţional graţie conţinutului său în acizi omega 3 şi 6 acesta prezintă o compoziţie similară lipidelor pielii şi se plasează printre uleiurile vegetale cele mai bolgate în acizi graşi esenţiali. Hidratant, regenerant şi revitalizant, este un ulei ..
18,00 lei
Fără TVA:15,13 lei
Uleiul din seminte de cânepă este un ulei vegetal excepţional graţie conţinutului său în acizi omega 3 şi 6 acesta prezintă o compoziţie similară lipidelor pielii şi se plasează printre uleiurile vegetale cele mai bolgate în acizi graşi esenţiali. Hidratant, regenerant şi revitalizant, este un ulei ..
38,00 lei
Fără TVA:31,93 lei
Uleiul bio de seminte de dovleac preset la rece contine 57% acizi grasi nesaturati, in special acizi linol, si astfel confera un spectru complet de acizi grasi pentru metabolism. Prin gustul sau intens si abundent este ideal pentru salate si sosuri condimentate, ideal pentru condimentat.Est..
39,99 lei
Fără TVA:38,09 lei
Uleiul de floarea-soarelui este obtinut prin procedee fizice: o singura presare si filtrare a semintelor de floarea-soarelui obtinute din agricultura ecologica. Apoi este trecut, printr-un flux de abur, la o temperatura controlata. Aceasta metoda permite obtinerea unui ulei mai delicat si neutru, id..
23,00 lei
Fără TVA:19,33 lei
Uleiul de floarea-soarelui este obtinut prin procedee fizice: o singura presare si filtrare a semintelor de floarea-soarelui obtinute din agricultura ecologica. Apoi este trecut, printr-un flux de abur, la o temperatura controlata. Aceasta metoda permite obtinerea unui ulei mai delicat si neutru, id..
15,00 lei
Fără TVA:14,29 lei
Uleiul de floarea-soarelui este obtinut prin procedee fizice: o singura presare si filtrare a semintelor de floarea-soarelui obtinute din agricultura ecologica. Apoi este trecut, printr-un flux de abur, la o temperatura controlata. Aceasta metoda permite obtinerea unui ulei mai delicat si neutru, id..
19,99 lei
Fără TVA:19,04 lei
Este mult utilizat in alimentatie pentru ca prezinta calitati nutritive incontestabile. Poseda 3 steroli izomeri, substante care se opun absorbtiei intestinale a colesterolului. Lecitina este un mijloc excelent de prevenire a aterosclerozei, cauza principala pentru aparitia bolilo..
13,00 lei
Fără TVA:12,38 lei
Bio Ulei germeni de porumb presat la rece 500 ml Crudigno
Indisponibil
Este mult utilizat in alimentatie pentru ca prezinta calitati nutritive incontestabile. Poseda 3 steroli izomeri, substante care se opun absorbtiei intestinale a colesterolului. Lecitina este un mijloc excelent de prevenire a aterosclerozei, cauza principala pentru aparitia bolilo..
19,99 lei
Fără TVA:19,04 lei
Uleiul de in este o sursa de acizi grasi Omega3 di Omega9, vitamina B6, magneziu, fosfor, este foarte bogat in vitamina E , avand efecte calmante si cicatrizante.Este esential in alimentatie, datorita beneficiilor pentru organism: reduce colesterolul, riscul formarii de cheaguri de sange si dure..
19,99 lei
Fără TVA:18,34 lei
Fara colesterol !Uleiul de masline este cea mai bogata sursa de grasimi monosaturate si este recunoscut pentru continutul ridicat de antioxidanti.In prezent, medicii si nutritionistii au realizat ca uleiul de masline extra virgin detine importante proprietati nutritionale benefice pentr..
55,00 lei
Fără TVA:52,38 lei
Fara colesterol !Uleiul de masline este cea mai bogata sursa de grasimi monosaturate si este recunoscut pentru continutul ridicat de antioxidanti.In prezent, medicii si nutritionistii au realizat ca uleiul de masline extra virgin detine importante proprietati nutritionale benefice pentr..
42,00 lei
Fără TVA:38,53 lei
Este un ulei cunoscut pentru actiunea calmanta si de catifelare a pielii iritate si uscate. Emolient, hranitor, catifeleaza pielea,are o actiune anti –inflamatoare. Este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti. Reduce ridurile, inmoaie zonele uscate, relaxeaza, revigoreaza si ..
55,00 lei
Fără TVA:52,38 lei
Uleiul de rapita bio presat la rece este extrem de apreciat, fiind considerat chiar mai sanatos decat celebrul ulei de masline. Secretul uleiului de rapita sta in grasimile bune pe care le contine, cruciale pentru o sanatate de fier. Iata cateva beneficii de neegalat ale uleiului de rapita.Benef..
15,00 lei
Fără TVA:14,29 lei
Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.Ulei  seminte de susan bio ,obtinut prin presare la rece este bogat in vitaminele B1, B2, B9, E, calciu, fier, acizi grasi nesaturati, antioxidanti, ..
19,99 lei
Fără TVA:19,04 lei
Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.Ulei  seminte de susan bio ,obtinut prin presare la rece este bogat in vitaminele B1, B2, B9, E, calciu, fier, acizi grasi nesaturati, antioxidanti, ..
38,00 lei
Fără TVA:36,19 lei
Are vascozitate foarte usoara si o aroma delicata. Alimentele gatite cu uleiul de orez absorb cu pana la 20% mai putin ulei.Beneficii :Uleiul de orez nu este doar delicat si aromat el poate ajuta in mentinerea colesterolului la nivel optim, in lupta impotriva bolilor cardiovasculare, imbunat..
33,00 lei
Fără TVA:30,28 lei
Uleiul de samburi de struguri, numit pe scurt si ulei de struguri, ce a revolutionat intreaga industrie medicala, cosmetica si alimentara.Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si de zinc, cupru si seleniu. Mai mult, acest ulei din samb..
45,00 lei
Fără TVA:41,28 lei
Uleiul de samburi de struguri, numit pe scurt si ulei de struguri, este un produs  ce a revolutionat intreaga industrie medicala, cosmetica si alimentara.Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si de zinc, cupru si seleniu. Mai mult..
24,00 lei
Fără TVA:22,02 lei
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)