Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Informatii Transport

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curier rapid intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul validarii comenzii de catre un operator Bio-Superfoods  in orice localitate din Romania. Acest termen (24h-48h) poate suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica ale firmelor de curierat cu care colaboram.

Comenzile cu o valoare mai mare de 150 lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Costul transportului prin curier este de 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei. Taxa este unica indiferent de greutatea coletului sau destinatia acestuia. Bio-superfoods.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. 

Comenzile care contin peste 80 % produse din categoria ,,Produse Vrac / Bax'' beneficiaza de transport gratuit numai daca valoarea depaseste 500 lei.

Observatie*: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni. Orice comanda care nu va fi confirmata telefonic NU va fi livrata!

Momentan nu livram comenzi in afara tarii.