Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Cum Cumpar

Bio SuperFoods.ro va ofera posibilitatea de a cumpara orice produs intr-un mod simplu, fara a intampina probleme. Daca doriti un anumit produs sau mai multe produse, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati in bara de search din partea de sus a site-ului apoi click pe produsul respectiv dupa care, modificati cantitatea si il adaugati in cos.

Sau daca sunteti intr-o categorie anume, puteti adauga in cos direct din lista de produse, fara a mai da clic pe produsul respectiv.

Puteti sa mergeti oricand sa vizualizati cosul de cumparaturi.

Dupa ce apasati pe finalizeaza comanda, se va deschide pagina in care va trebui sa completati adresa de livrare, alegeti modalitatea de plata si puteti introduce un cod de discount care va aduce o reducere in anumite campanii.

 

De asemenea daca doriti puteti sa comandati produse si telefonic, la unul dintre numerele: 0721 700 400 sau 0786 992 299 intre orele: 08:00 - 17:00, un consultant va prelua comanda dumneavoastra.

Pentru a comanda produse doar prin intermediul email-ului, trimiteti un email la adresa: comenzi@bio-superfood.ro insotit de urmatoarele date: 

  • Numele dumneavoastra;
  • Numarul dumneavoastra de telefon;
  • Produsul dorit cat si cantitatea;
  • Adresa completa de livrare;