Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Despre noi

Magazinul Online Bio-SuperFoods.ro ofera o gama larga de Produse Bio & Conventionale de calitate superioara,printre care enumeram: Fructe deshidratate Bio & conventionale,Alune & Nuci si Seminte crude, Suplimente Nutritive Bio, Produse Bio fara, Sucuri bio, Muesli si Chipsuri Bio, Alimente Bio & Conventionale, Condimente Bio, Paste Fainoase Bio,Cosmetice Bio etc.

Studiile dovedesc ca, nu neaparat produsele scumpe sunt cele care confirma calitatea, ci cele care se bazeaza pe puterea naturii, ca produsele livrate de societatea noastra. Produsele folosesc natura ca cea mai mare farmacie din lume si incanta din ce in ce mai multi clienti.

Bio-superfoods.ro nu a fost deschis pentru a devenii un simplu magazin online de produse, alimente si suplimente nutritive bio, ci dorim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra.

Cui ne adresam ?

Tuturor persoanelor care cauta produse de calitate 100% naturale.

Persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie corecta ce ofera corpului proteinele, vitaminele si mineralele corespunzatoare.

Ce oferim?

Oferim produse 100% naturale certificate ecologic cat si produse conventionale. In sprijinul clientilor nostri de a aborda un stil de viata cat mai sanatos , firma noastra  a adus produse noi pe piata care accentueaza puterea naturii, colaborand cu firme renumite din Uniunea Europeana cat si din afara ei in domeniul alimentar si cosmetic.

Gama noastra de produse este sustinuta de calitatea superioara a acestora ce ofera fiecărui client increderea de a aborda un stil de viata diferit. Produsele sunt atent selectionate, ambalate si livrate cu vitalitate si profesionalism.

Oferim consultanta in privinta alegerii produselor;

Preturi corecte, reduceri si promotii;

Orientare către nevoile clientului;

Corectitudine și asumarea responsabilității;

Calitate și perseverență;

Articole informative care le gasiti pe blogul nostru.

Depinde de tine pentru a avea un stil de viata sanatos !

Depinde de Bio SuperFood ca acest lucru sa se realizeze !

 

Food & Cosmetic SRL

Registrul Comertului: J38/669/2015

CIF: RO35218718

Cod CAEN: 4791 / 1089 / 5210 / 8292

Adresa: Sediu social: Str. Maior Dumitru Miulescu, nr.8, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea.

IBAN: RO22RNCB0263172500140001

BANCA: Banca Comerciala Romana

Capital Social: 200RON

Date contact:

Telefon sau what’s app: 0786 992 299 sau 0786 74 4722 

email: office@bio-superfoods.ro sau foodcosmeticsrl@gmail.com 

Program: Luni – Vineri 8.00 – 16.30