Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Cum Platesc

MODALITATI DE PLATA:

1. Numerar la primirea coletului 

Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului la adresa indicata de dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

2. Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Euplatesc.ro.

Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului  veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Bio Superfoods sau oricaror altor persoane neautorizate.

  3.  Plata in avans prin OP

Plata prin OP inainte de livrare se face dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre un operator, ulterior clientul primeste o factura proforma care tine drept dovada pentru plata facuta si grantia ca va primi produsele comandate.