Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

The Bridge

Brand: The Bridge
Alternativa vegana la laptele clasic, fara colesterol, fara gluten, 100% vegetal, fara adaos de zahar.Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Bautura din cocos poate fi parte din dieta ta pentru că este bogat în vitaminele C, E, B1, B3, B5, şi B6, dar şi fier, zinc, sodiu, ca..
15,00 lei
Fără TVA:12,61 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegana la laptele clasic, fara colesterol, fara gluten, 100% vegetal, fara adaos de zahar.Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Bautura din cocos poate fi parte din dieta ta pentru că este bogat în vitaminele C, E, B1, B3, B5, şi B6, dar şi fier, zinc, sodiu, calciu,..
17,50 lei
Fără TVA:14,71 lei
Brand: The Bridge
PROMOTIE PENTRU UN PRODUS CU TERMENUL DE VALABILITATE 26.06.2024Alternativa vegana la laptele clasic, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.Ingrediente Bio: apa, grau spelta italian* 15%, ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare d..
12,00 lei 14,00 lei
Economisesti: Fără TVA:10,08 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegana la laptele clasic, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.Ingrediente Bio: apa, hrisca* (8%), orez italian* (7%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare.Informatii nutritionale / 100 g: Energie: 23..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Brand: The Bridge
Bautura din migdale este o băutură foarte sănătoasă, bogată în grasimi nesaturate, vitamina E, calciu şi mulţi alţi nutrient. Este, din punct de vedere al cantităţii de grăsime, echivalent cu laptele de origine animală de 1.5 – 2% .Bautura din migdale are o multitudine d..
16,50 lei
Fără TVA:13,87 lei
Brand: The Bridge
Alternativa la lapte, fara zahar , fara colesterol, fara gluten, fara lactoza.Bautura din migdale este o băutură foarte sănătoasă, bogată în grasimi nesaturate, vitamina E, calciu şi mulţi alţi nutrient. Este, din punct de vedere al cantităţii de grăsime, echivalent cu l..
19,99 lei
Fără TVA:16,80 lei
Brand: The Bridge
Lapte de migdale bio, varianta barista, ideal pentru a fi adaugat la cafea. Lapte care se poate spuma.Alternativa la lapte, fara gluten, 100% vegetal. Ingrediente Bio: apa de izvor, pasta de migdale italiene (2.5%)* , faina de roscove*. Poate contine urme de nuci.*Ingrediente din agric..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Bio bautura din naut 1L ,,fara gluten'' The Bridge
Indisponibil
Brand: The Bridge
Alternativa la lapte, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara adaos de zahar.Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc. Ingrediente Bio : apa de izvor , naut* (12%), sare de mare.Nautul aduce numeroase beneficii organismului nostru. Este bogat foarte mult in fibre, este o su..
13,00 lei
Fără TVA:10,92 lei
Bio bautura din nuci braziliene 1L ,,fara zahar''
Indisponibil
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala,100% vegetal, fara adaos de zahar,fara gluten.Bautura din nuci braziliene este un remediu atat pentru piele cat si pentru creier,este delicious si se poate prepara foarte usor acasa. Nucile braziliene sunt recunoscute drept un aliment foarte bog..
19,00 lei
Fără TVA:15,97 lei
Brand: The Bridge
Bautura din orez este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanatate. O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor sana..
13,00 lei
Fără TVA:10,92 lei
Brand: The Bridge
Bautura din orez este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanatate. O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor...
16,00 lei
Fără TVA:13,45 lei
Brand: The Bridge
Bautura din orez este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanatate. O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor..
15,00 lei
Fără TVA:12,61 lei
Brand: The Bridge
Bautura din orez integral este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanatate. O singura ceasca de bautura din orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a d..
13,00 lei
Fără TVA:10,92 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala, fara gluten, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar. Ingrediente Bio: apa de izvor , ovaz fara gluten (14%), ulei de floarea soarelui*,  ulei de sofranel* , sare de mare.Informatii nutritionale / 100 g: Ener..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar. Ingrediente Bio: apa izvor, ovaz* (14%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare.Informatii nutritionale / 100 g: Energie: 192 KJ / 4..
13,00 lei
Fără TVA:10,92 lei
Brand: The Bridge
Bautura din ovaz bio, varianta barista, ideal pentru a fi adaugat la cafea.Alternativa vegetala la laptele de origine animala, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar. Ingrediente Bio: apa de izvor , ovaz* (14%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (pres..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala, FARA LACTOZA, VEGAN, No-GM, KOSHERIngrediente Bio: apa de izvor, ovaz* (14%), suc de mere*, pudra de cacao degresata* (1.5%) , ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare, cara..
15,00 lei
Fără TVA:12,61 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar. Ingrediente: apa de izvor, ovaz* (14%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, aroma naturala de vanilie* (0.15%), sare de mare*Provine din agric..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la laptele de origine animala, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.Ingrediente Bio: apa, quinoa* (8%), orez italian* (7%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare.Informatii nutrit..
16,00 lei
Fără TVA:13,45 lei
Brand: The Bridge
Soia este bogata in proteine, aminoacizi, fitoestrogeni si isoflavone, substante recunoscute pentru proprietatile contra tumorilor si a cancerului.Cercetarile au demostrat ca proteinele din soia scad colesterolul "rau", crescand nivelul celui "bun". In plus, soia are proprietati antioxidantesi ..
13,00 lei
Fără TVA:10,92 lei
Brand: The Bridge
Lapte de soia bio, varianta barista, ideal pentru a fi adaugat la cafea. Lapte care se poate spuma.Alternativa la lapte, fara gluten, 100% vegetal. Ingrediente Bio: apa, soia* decorticata italiana (8%), zahar din trestie de zahar*, sare de mare.*Ingrediente din agricultura ecologi..
14,00 lei
Fără TVA:11,76 lei
Brand: The Bridge
Crema vegetala bio vegana, pe baza de nuca de cocos, 6% grasimi, fara lapte, gluten, soia, ambalaj cu gura de scurgere resigilabila, un substitut perfect pentru smantana clasica.Caracteristici: produs bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Gramaj: 200 ml Descriere produs: exotic..
8,00 lei 9,00 lei
Economisesti: Fără TVA:7,34 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la smantana, fara colesterol, fara lactoza, fara gluten, no-GM, Kosher, vegana. Ingrediente Bio: apa naturala de izvor, orez italian* (30%), ulei de floarea soarelui*, faina din seminte de roscove*, faina de guar, agar-agar, sare de mareInformatii nutritionale / 100g: Energ..
7,00 lei 8,00 lei
Economisesti: Fără TVA:6,42 lei
Brand: The Bridge
Alternativa vegetala la smantana, fara colesterol, fara lactoza, no-GM, Kosher, vegana. Ingrediente Bio: apa naturala de izvor, ovaz* (10%), ulei de floarea soarelui*, amidon de tapioca*, lecitina din floarea soarelui*, faina din seminte de roscove*, faina de guar, sare de mare.Informatii ..
7,00 lei 8,00 lei
Economisesti: Fără TVA:6,42 lei
Brand: The Bridge
Crema vegetala bio vegana, pe baza de soia, 7%, ambalaj cu gura de scurgere resigilabila, un substitut perfect pentru smantana clasica.Caracteristici: produs bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, Gramaj: 200 ml Descriere produs: exotica si gurmanda acest produs bio vegan utilizat ca smantana,..
6,50 lei 8,00 lei
Economisesti: Fără TVA:5,96 lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)