Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Melihelmos

Brand: Melihelmos
Miere combinată cu pasta de alune de padure de înaltă calitate, selectate si măcinate de familia Souka. Fără zahăr adăugat, fără conservanți fără ulei de palmier. Ideal pentru cei care iubesc combinațiile acestor produse dar și pentru cei care urmează o dietă echilibrată și sănătoasă.Caract..
37,00 lei
Fără TVA:33,95 lei
Brand: Melihelmos
Miere combinată cu petale de trandafirCaracteristici: produs naturalGramaj: 340gPetalele de trandafir sunt un medicament puternic pentru reducerea durerii emoționale și fizice, vindecarea rănilor și reducerea inflamației sistemice, cum ar fi artrita.Aceste proprietăț..
45,00 lei
Fără TVA:41,28 lei
Brand: Melihelmos
Mierea de castan este produsă de familia Souka pe Muntele Kosmas. Este miere de origine mixtă, din nectarul florilor dar și din secrețiile de miere ale castanului.Caracteristici: produs naturalGramaj: 480gGustul mierii de castane este puternic, ușor amar și durabil. Este o miere..
49,99 lei
Fără TVA:45,86 lei
Brand: Melihelmos
Mierea de cimbru este produsă de familia Souka din Lefkada. Este o miere de înaltă calitate, cu gust intens.Producția sa se ridică la aproximativ 10% din producția totală de miere din Grecia.Caracteristici: produs naturalGramaj: 480gGust: Mierea de cimbru are un gust plăcut, intens...
49,99 lei
Fără TVA:45,86 lei
Brand: Melihelmos
Mierea de eucalipt este produsă de familia Souka din Sparta. Mierea combinata cu uleiurile de eucalipt sunt utilizate ca tratament.Caracteristici: produs naturalGramaj: 480gAcționează împotriva infecțiilor și bolilor sistemului respirator, combate infecțiile tractului urinar, întăreș..
45,00 lei
Fără TVA:41,28 lei
Brand: Melihelmos
Mierea de cimbru este produsă de familia Souka din Lefkada. Constituie 65% din producția totală de miere din GreciaCaracteristici: produs naturalGramaj: 480gDatorită conținutului redus de zahăr, nu este prea dulce. Mierea de pin este considerată miere cu valoare nutritivă ridica..
45,00 lei
Fără TVA:41,28 lei
Brand: Melihelmos
Mierea de portocali este produsă de familia Souka din Skala, Laconia. Este o miere care place foarte mult copiilor datorită gustului ei foarte dulce și aromat.Caracteristici: produs naturalGramaj: 480gEste bogata în vitamina C. Are efecte anxiolitice și calmante, este foarte hrănitoa..
42,00 lei
Fără TVA:38,53 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)