Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Medjool PlusMP

Adesea facandu-se referire la ele ca la reginele curmalelor, soiul Medjool este cel mai apreciat si delicios soi din intreaga lume. Cu un gust puternic de caramel, mai cremoase si mai mari decat oricare altele, curmalele Medjool, in vremuri apuse, erau mancate doar de familiile regale. Din fericire,..
35,00 lei
Fără TVA:33,33 lei
Curmale Medjool raw 1 kg Choice medium ,,Reginele curmalelor'' Curmale Medjool raw 1 kg Choice medium ,,Reginele curmalelor''
Indisponibil
Curmalele Medjool sunt "reginele" curmalelor. Sunt foarte mari si foarte carnoase, fiind suficient a se consuma 1-2 bucati pentru a simti senzatia de satietate.Adesea făcându-se referire la ele ca la reginele curmalelor, soiul Medjool este cel mai apreciat şi delicios soi din întreaga lume. Cu u..
52,00 lei
Fără TVA:47,71 lei
Indicații:Recomandat pentru dureri musculare. Stimulează circulația sanguină. Aplicat ăn zona cefei ajută la dezobstrucția căilor nazale, ameliorând durerile musculare și de cap din timpul răcelii și gripei. Microperforat, lasă pielea să respire Instrucțiuni de folosire:Adulti ș..
5,00 lei
Fără TVA:4,20 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)