Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Biscottificio Vaiani

Bio Biscuiti cu castane fara gluten, fara lactoza, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Biscuiti cu castane FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de porumb*, faina de orez*, zahar din trestie de zahar*, ulei de floarea soarelui*, faina de castane* 10%,  agent de crestere: bicarbonat de amoniu.*= din agricultura ecologica (eco, bio, organica).A se pastra int..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Bio Biscuiti cu nuca de cocos fara gluten, fara lactoza, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Biscuiti cu nuca de cocos FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de orez*, zahar din trestie de zahar*, ulei de floarea soarelui*, faina din nuci de cocos* 10%,  agent de crestere: bicarbonat de amoniu*.*= din agricultura ecologica (eco, bio, organica).A se pastra intr-un..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Bio Biscuiti cu scortisoara fara gluten, fara lactoza, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Biscuiti cu scortisoara FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de porumb*, faina de orez*, zahar din trestie de zahar*, ulei de floarea soarelui*, faina de naut*, scortisoara* 1%,  agent de crestere: bicarbonat de amoniu.*= din agricultura ecologica (eco, bio, organica).A..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Snacksuri din leguminoase cu flori medicinale de lavanda fara gluten, fara drojdie,Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * faina de hrisca * ulei de floarea soarelui * flori medicinale de lavanda 1%    sare.*= din agricultura ecologica (..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Snacksuri din leguminoase cu quinoa tricolora, fara gluten, fara drojdie,Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * faina de hrisca * ulei de floarea soarelui * quinoa* 6% (alba,rosie,neagra)    sare.*= din agricultura ecologica (eco, bio, ..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Bio Snacks-uri din leguminoase cu seminte de dovleac, fara gluten, fara drojdie, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Snacksuri din leguminoase cu seminte de dovleac, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE.Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * faina de hrisca * ulei de floarea soarelui * seminte de dovleac 6%     sare.*= din agricultura ecologica (eco, bi..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Bio Snacks-uri din leguminoase cu seminte de in, fara gluten, fara drojdie, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Snacksuri din leguminoase cu seminte de in, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE.Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * faina de hrisca * ulei de floarea soarelui * seminte de in 6%     sare.*= din agricultura ecologica (eco, bio, organica). ..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Snacksuri din leguminoase cu seminte de susan, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE.Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * faina de hrisca * ulei de floarea soarelui * seminte de susan 4%     sare.*= din agricultura ecologica (eco, bio, o..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Snacksuri din leguminoase cu linte, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE.Ingrediente snack bio/eco, fara gluten, fara drojdie* faina de naut (75%) * linte 12% * ulei de floarea soarelui sare.    *= din agricultura ecologica (eco, bio, organica).A se pastra intr-un loc racoros si uscat..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Biscuiti cu cafea si picaturi de ciocolata fara gluten, fara lactoza, 200g Biscottificio Vaiani
Indisponibil
Biscuiti cu cafea si picaturi de ciocolata FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de porumb, faina de orez, zahar din trestie de zahar, grasimi vegetale (ulei de cocos, ulei de floarea soarelui), cafea, picaturi de ciocolata (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, emulgat..
16,50 lei
Fără TVA:15,14 lei
Biscuiti cu hrisca si afine FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de orez, faina de hrisca, zahar din trestie de zahar, grasimi vegetale (ulei de cocos, ulei de floarea soarelui), afine,  agent de crestere: bicarbonat de amoniu.A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Prod..
16,50 lei
Fără TVA:15,14 lei
Biscuiti cu portocala si ghimbir FARA GLUTEN, FARA LACTOZA.Ingrediente: faina de orez, zahar din trestie de zahar*, grasimi vegetale (ulei de cocos, ulei de floarea soarelui), aroma naturala de portocala, ghimbir* 1%,  agent de crestere: bicarbonat de amoniu.*= din agricultura ecol..
16,50 lei
Fără TVA:15,14 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)