Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Bio Ulei de cocos extravirgin presat la rece 1000ml

Bio Ulei de cocos extravirgin presat la rece 1000ml
Bio Ulei de cocos extravirgin presat la rece 1000ml
69,99 lei
Fără TVA: 66,66 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 1,000.00ml

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.

Uleiul de cocos se poate folosi si dupa expunerea la soare deoarece ajuta la refacerea epidermei sau a pielii inrosite.
Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru uz intern cat si pentru uz extern

Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, pielii, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, digestie si metabolism adecvat, inlaturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, HIV si cancer, ingrijire dentara si rezistenta oaselor. Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar si proprietatilor sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene, etc.

Valori nutritive / 100ml: Energie 3760 kj / 900 kcal, Grasimi:100g, din care saturate 91g.

NU contine colesterol !

Contine peste 45% acid lauric.

Contine: Bio ulei cocos extravirgin  1000 ml presat la rece.
Acest produs este  obtinut din agricultura ecologica controlata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha