Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

LA DURRA

Brand: LA DURRA
Trandafirul a renuntat sa mai fie o simpla floare oferita in dar, si a devenit un simbol al frumusetii, sanatatii si prospetimii. Desi petalele de trandafir au inceput sa fie utilizate in medicina, cosmetica si alimentatie in urma cu sute de ani, abia recent petalele de trandafir au ajuns sa fi..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: LA DURRA
Maslinele sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline negre naturale cu samburi, ulei vegetal, sorbat de potasiu E202.Greutate bruta: 310g..
17,00 lei
Fără TVA:15,60 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale cu samburi, apa, sare, acid citric E330, sorbat de potas..
16,00 lei
Fără TVA:14,68 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale fara samburi, usturoi, amestec de condimente,ulei de flo..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale, apa, sare, ardei rosu, acid citric E330, sorbat de pota..
13,00 lei
Fără TVA:11,93 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale, apa, sare, migdale, acid citric E330, sorbat de potasiu..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: LA DURRA
Otetul de struguri balsamic este recomandat la prepararea salatelor, sosuri ,mancarurilor din legume etc.Este un produs mai bogat in nutrient si extrem de sanatos, benefic pentru o multitudine de afectiuni.Ajuta la slabit, faciliteaza digestia, are proprietati anti colesterol, anti imbatrani..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)