Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

LA DURRA

Brand: LA DURRA
Maslinele sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline negre naturale cu samburi, ulei vegetal, sorbat de potasiu E202.Greutate bruta: 310g..
17,00 lei
Fără TVA:15,60 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale cu samburi, apa, sare, acid citric E330, sorbat de potas..
16,00 lei
Fără TVA:14,68 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale fara samburi, usturoi, amestec de condimente,ulei de flo..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: LA DURRA
Ca și alte măsline, Maslinele Verzi sunt o sursă bună de calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E și vitamina K, furnizează și magneziu, fosfor și potasiu, precum și vitamine din complexul B.Ingrediente : Masline verzi naturale, apa, sare, ardei rosu, acid citric E330, sorbat de pota..
13,00 lei
Fără TVA:11,93 lei
Brand: LA DURRA
Otetul de struguri balsamic este recomandat la prepararea salatelor, sosuri ,mancarurilor din legume etc.Este un produs mai bogat in nutrient si extrem de sanatos, benefic pentru o multitudine de afectiuni.Ajuta la slabit, faciliteaza digestia, are proprietati anti colesterol, anti imbatrani..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)