Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

GREEKNUT

Brand: GREEKNUT
NU CONTINE ZAHAR ADAUGAT, SARE ADAUGATA, ULEI DE PALMIERGramaj: 1kgAlunele de pădure sunt cu adevărat o gustare sănătoasă, al cărei consum este recomandat din ce în ce mai des de către nutriţionişti pentru remedierea diferitelor carenţe (de vitamina E, fier, acid folic). Pe numele său of..
99,99 lei
Fără TVA:91,73 lei
Brand: GREEKNUT
Caracteristici: produs natural, conventional, fara zahar adaugatGramaj: 300 gCrema de arahide este un aliment cat se poate de bun pentru sanatate, o simpla lingura oferindu-ti numeroase proteine si vitamine. Este o sursa buna de proteine, una mai indicata decat proteina animala.Beneficii..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: GREEKNUT
NU CONTINE ZAHAR ADAUGAT, SARE ADAUGATA, ULEI DE PALMIERGramaj: 1kgÎn ultima vreme caju-ul capătă din ce în ce mai multă atenție în alimentația de zi cu zi.Gustul său foarte plăcut dar și calitățile sale de a înlocui cu succes smântâna, și alte produse lactate, au adus caju în atenți..
99,99 lei
Fără TVA:91,73 lei
Brand: GREEKNUT
NU CONTINE ZAHAR ADAUGAT, SARE ADAUGATA, ULEI DE PALMIERGramaj: 250gÎn ultima vreme caju-ul capătă din ce în ce mai multă atenție în alimentația de zi cu zi.Gustul său foarte plăcut dar și calitățile sale de a înlocui cu succes smântâna, și alte produse lactate, au adus caju în atenț..
32,00 lei
Fără TVA:29,36 lei
Brand: GREEKNUT
NU CONTINE ZAHAR ADAUGAT, SARE ADAUGATA, ULEI DE PALMIERGramaj: 1kgMigdalele crude sunt o excelenta sursa de vitamina E, un puternic antioxidant. De asemenea sunt bogate în magneziu, zinc, potasiu, fier și fibre. Migdalele constituie o sursa bună de acizi grași benefici pentru organi..
89,99 lei
Fără TVA:82,56 lei
Brand: GREEKNUT
NU CONTINE ZAHAR ADAUGAT, SARE ADAUGATA, ULEI DE PALMIERGramaj: 250gMigdalele crude sunt o excelenta sursa de vitamina E, un puternic antioxidant. De asemenea sunt bogate în magneziu, zinc, potasiu, fier și fibre. Migdalele constituie o sursa bună de acizi grași benefici pentru organ..
29,00 lei
Fără TVA:26,61 lei
Brand: GREEKNUT
Caracteristici: produs natural, vegan, fara zahar adaugat Gramaj: 300 g Descriere produs: Pasta de susan natural, produsa in Grecia, bogata in proteine, fara aditivi, preparata numai din seminte de susan prajite. Desi este bogat in grasimi, doar 10% dintre acestea sunt saturate, re..
15,00 lei 17,00 lei
Economisesti: Fără TVA:13,76 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)