Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

SCHANI

Boabe de mustar negru / brun 100g India
Indisponibil
Brand: SCHANI
Semintele de mustar negru au in componenta substante antibiotice, bactericide, aminoacizi, sinigrina,- un compus cu sulf continut si de radacina de hrean -, mirozina - o enzima -, minerale - potasiu, magneziu, calciu, vitamine, acizi organici, ulei volatil. ..
6,00 lei
Fără TVA:5,50 lei
Cardamom negru 50g
Indisponibil
Brand: SCHANI
Cardamomul negru (Amomum subulatum) are păstăi mai mari, de culoare maro închis. Are un ușor gust de fum care îl face mai potrivit pentru mâncărurile sărate, dar este utilizat și în mâncărurile dulci, mai ales în sudul Indiei. Este cultivat în Himalaya de est.Caracteristici: produs natural, conv..
12,00 lei
Fără TVA:11,01 lei
Brand: SCHANI
Garam Masala este un amestec tradiţional indian de condimente. Dacă nu ştiai, “masala” înseamnă amestec, iar “garam” condimente. Deşi traducerea este evazivă, iar numărul şi cantitatea condimentelor pot varia, caracteristicile de bază ale aromei conferite sunt aceleaşi. Foloseşte acest amestec esenţ..
75,00 lei
Fără TVA:68,81 lei
Brand: SCHANI
Cunoscut sub numele de „Kala chana“ (hindi) în India, năutul maro face parte din dieta vegetariana din India. Acestea sunt leguminoase care fac parte din familia Fabaceae. Plantele sunt scurte în înălțime și se găsesc mai ales în regiunile tropicale și subtropicale. Semințele sunt surse excelente de..
29,99 lei
Fără TVA:27,51 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)