Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

SCHANI

Brand: SCHANI
Semintele de mustar negru au in componenta substante antibiotice, bactericide, aminoacizi, sinigrina,- un compus cu sulf continut si de radacina de hrean -, mirozina - o enzima -, minerale - potasiu, magneziu, calciu, vitamine, acizi organici, ulei volatil. ..
6,00 lei
Fără TVA:5,50 lei
Brand: SCHANI
Cardamomul negru (Amomum subulatum) are păstăi mai mari, de culoare maro închis. Are un ușor gust de fum care îl face mai potrivit pentru mâncărurile sărate, dar este utilizat și în mâncărurile dulci, mai ales în sudul Indiei. Este cultivat în Himalaya de est.Caracteristici: produs natural, conv..
12,00 lei
Fără TVA:11,01 lei
Brand: SCHANI
Garam Masala este un amestec tradiţional indian de condimente. Dacă nu ştiai, “masala” înseamnă amestec, iar “garam” condimente. Deşi traducerea este evazivă, iar numărul şi cantitatea condimentelor pot varia, caracteristicile de bază ale aromei conferite sunt aceleaşi. Foloseşte acest amestec esenţ..
75,00 lei
Fără TVA:68,81 lei
Brand: SCHANI
Cunoscut sub numele de „Kala chana“ (hindi) în India, năutul maro face parte din dieta vegetariana din India. Acestea sunt leguminoase care fac parte din familia Fabaceae. Plantele sunt scurte în înălțime și se găsesc mai ales în regiunile tropicale și subtropicale. Semințele sunt surse excelente de..
29,99 lei
Fără TVA:27,51 lei
Brand: SCHANI
Caracteristici: produs natural, conventional Gramaj: 250mlDespre Pasta de Ghimbir si Usturoi: este indicata pentru a se utiliza in diverse tipuri de curry, preparate din carne, de peste cat si in preparatele din legume; este o combinatie perfecta intre usturoi si ghimbir.Nu contine..
23,00 lei
Fără TVA:21,10 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)