Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Solutionarea litigiilor

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BIO-SUPERFOODS.RO Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si BIO-SUPERFOODS.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru/Client si BIO-SUPERFOODS.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul BIO-SUPERFOODS.RO, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.3

 

Pentru a rezolva amiabil orice litigiu va rugam sa trimiteti mail la: office@bio-superfoods.ro sau foodcosmeticsrl@gmail.com