web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


 ; 0786992299

Ulei cocos 5 L

Ulei cocos 5 L

59,99 Lei 79,99 Lei

(TVA INCLUS)


PRET FARA TVA: 55.04 lei

Producator : Bio Superfoods

Categoria: Ulei BIO presat la rece & Ulei pur & Otet BIO, Cosmetice BIO & Naturale & Detergenti BIO, Alimente BIO & Conventionale, Uleiuri, Creme & unturi,

Cantitate: 5 L

Stoc: În Stoc

Cantitate (nr. bucati):

COMANDA TELEFONIC
0721700400
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00


Livrare rapida in 24-48h prin curier
GRATUIT la comenzi peste 150lei !

adauga in wishlist

Ulei cocos 5 L

Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoare şi înlocuieşte cu succes alte produse folosite în gospodărie, fiind o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijirea personala.

 - Uleiul de cocos este ideal pentru prăjit

Pentru alegerea uleiului de gătit, este important să se ţină cont de grăsimile pe care acesta le conţine şi de modul în care rezistă la temperaturile înalte din timpul prăjirii alimentelor. Aproape toate uleiurile vegetale polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui, de soia, porumb şi rapiţă, nu rezistă la prăjiri repetate, grăsimile trans pe care le conţin descompunându-se în substanţe nocive. Uleiul de cocos face parte din categoria celor care rezistă la temperaturi înalte, datorită unui conţinut de grăsimi saturate în proporţie de 90%, ceea ce explică şi consistenţa solidă a acestuia la temperatura camerei.

Uleiul de cocos, gratie procentului ridicat de acid lauric este, de fapt, benefic pentru organism.

Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos. Acest tip de ulei are o cantitate mica de vitamine si minerale.

Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Acesti compusi activi au o actiune specifica in organism, care poate provoca o serie de reactii pozitive. Principalele proprietati ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene si antifungice.

Principalele beneficii ale uleiului de nuca de cocos pot fi atribuite prezentei acizilor grasi cu lant mediu care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic. Acestia sunt agenti antimicrobieni puternici, cu o eficienta ridicata impotriva virusurilor, ciupercilor si a multor bacterii. Modul lor de actiune ar consta in dezintegrarea peretilor celulelor antimicrobiene.

Cele mai multe dintre grasimile pe care le consumam sunt acizi grasi cu lant lung care trebuie defalcate inainte de a fi absorbite. Uleiul de nuca de cocos este bogat in acizi cu lant mediu si scurt care ajung mult mai repede in ficat pentru a produce energie, fiind usor de digerat.
Ca atare, nu sunt necesare enzime biliare sau pancreatice pentru digestie. Iar acest lucru transforma uleiul de cocos intr-un aliment sanatos chiar si pentru cei care sufera de diabet zaharat sau care au probleme cu vezica biliara. De asemenea, acizii grasi cu lant mediu pot ajuta la accelerarea metabolismului, intrucat acestia sunt o sursa instantanee de energie pentru organism.

Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat .

Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.


Recenzii

Produse Din Aceeasi Categorie

63 Lei
67 Lei
Faina de migdale extrafina 1kg

Faina de migdale extrafina 1kg

15 Lei Zacusca naturală de galbiori 200g ,,cu ulei presat la rece, la foc de lemne''

Zacusca naturală de galbiori 200g ,,cu ulei presat la rece, la foc de lemne''

39,99 Lei Ceai negru cu cardamom ,,English Tea'' 100 plicuri x 2g

Ceai negru cu cardamom ,,English Tea'' 100 plicuri x 2g

26 Lei Bio Amestec pentru paine din 5 cereale 1Kg

Bio Amestec pentru paine din 5 cereale 1Kg

46 Lei Vopsea de par ecologica 100% pe baza de plante 100g – ROSU CA VINUL  ,,Colour me organic''

Vopsea de par ecologica 100% pe baza de plante 100g – ROSU CA VINUL ,,Colour me organic''

18 Lei
20 Lei
Ulei de moringa 10ml

Ulei de moringa 10ml

65 Lei
90 Lei
Bio ulei argan presat la rece 250 ml MediGrun Germania

Bio ulei argan presat la rece 250 ml MediGrun Germania

19,99 Lei Sapun de Alep cu ulei de argan si rhassoul 100g  NAJEL

Sapun de Alep cu ulei de argan si rhassoul 100g NAJEL

9,99 Lei Ulei din samburi de struguri 50ml

Ulei din samburi de struguri 50ml

17 Lei Bio unt cacao 125g

Bio unt cacao 125g

27 Lei Balsam pentru Par cu Carbune 200Ml Carbo Detox, Bielenda

Balsam pentru Par cu Carbune 200Ml Carbo Detox, Bielenda

8 Lei Bicarbonat de sodiu alimentar 100g

Bicarbonat de sodiu alimentar 100g