web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


 ; 0786992299

Ulei de cocos 20 kg

Ulei de cocos 20 kg

240 Lei 260 Lei

(TVA INCLUS)


PRET FARA TVA: 220.18 lei

Producator : Bsf

Categoria: Ulei BIO presat la rece & Ulei pur & Otet BIO, Alimente BIO & Conventionale, Produse VRAC / BAX ,,Fructe, Alune, Nuci, Seminte, Ulei si Alimente'',

Cantitate: 20 kg

Stoc: În Stoc

Cantitate (nr. bucati):

COMANDA TELEFONIC
0721700400
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00


Livrare rapida in 24-48h prin curier
GRATUIT la comenzi peste 150lei !

adauga in wishlist

Ulei de cocos 20 kg

ACEST PRODUS SE VINDE LA BAX DE 20 KG  ; 1 bax  = 240 lei ( 12 lei x 20 kg )

Uleiul de cocos, considerat un miracol al naturii, are proprietăţi medicinale uimitoare şi înlocuieşte cu succes alte produse folosite în gospodărie, fiind o alternativă accesibilă şi sănătoasă pentru anumite produse alimentare şi pentru îngrijirea personala.

 - Uleiul de cocos este ideal pentru prăjit

Pentru alegerea uleiului de gătit, este important să se ţină cont de grăsimile pe care acesta le conţine şi de modul în care rezistă la temperaturile înalte din timpul prăjirii alimentelor. Aproape toate uleiurile vegetale polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui, de soia, porumb şi rapiţă, nu rezistă la prăjiri repetate, grăsimile trans pe care le conţin descompunându-se în substanţe nocive. Uleiul de cocos face parte din categoria celor care rezistă la temperaturi înalte, datorită unui conţinut de grăsimi saturate în proporţie de 90%, ceea ce explică şi consistenţa solidă a acestuia la temperatura camerei.

Uleiul de cocos, gratie procentului ridicat de acid lauric este, de fapt, benefic pentru organism.

Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul. Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos este compus in cea mai mare parte din nutrientii existenti in nuca de cocos. Acest tip de ulei are o cantitate mica de vitamine si minerale.

Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Acesti compusi activi au o actiune specifica in organism, care poate provoca o serie de reactii pozitive. Principalele proprietati ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene si antifungice.

Principalele beneficii ale uleiului de nuca de cocos pot fi atribuite prezentei acizilor grasi cu lant mediu care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic. Acestia sunt agenti antimicrobieni puternici, cu o eficienta ridicata impotriva virusurilor, ciupercilor si a multor bacterii. Modul lor de actiune ar consta in dezintegrarea peretilor celulelor antimicrobiene.

Cele mai multe dintre grasimile pe care le consumam sunt acizi grasi cu lant lung care trebuie defalcate inainte de a fi absorbite. Uleiul de nuca de cocos este bogat in acizi cu lant mediu si scurt care ajung mult mai repede in ficat pentru a produce energie, fiind usor de digerat. 

Ca atare, nu sunt necesare enzime biliare sau pancreatice pentru digestie. Iar acest lucru transforma uleiul de cocos intr-un aliment sanatos chiar si pentru cei care sufera de diabet zaharat sau care au probleme cu vezica biliara. De asemenea, acizii grasi cu lant mediu pot ajuta la accelerarea metabolismului, intrucat acestia sunt o sursa instantanee de energie pentru organism.

Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat .

Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. 

Uleiul de cocos se poate folosi in alimentatie cat si in cosmetica.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.


Recenzii

Produse Din Aceeasi Categorie

27 Lei Ulei de Morcovi cu Tea Tree si Neem 100ml Handmade

Ulei de Morcovi cu Tea Tree si Neem 100ml Handmade

23 Lei Ulei Samburi struguri 500 ml

Ulei Samburi struguri 500 ml

13 Lei
14 Lei
Faina de migdale extrafina 200g

Faina de migdale extrafina 200g

29,99 Lei
33,99 Lei
Ulei Anticearcan 50ml Handmade

Ulei Anticearcan 50ml Handmade

9,99 Lei Bio Rozmarin 100g

Bio Rozmarin 100g

65 Lei
80 Lei
Bio Ulei de cocos extravirgin presat la rece 1000ml Virgin Old Ceylon

Bio Ulei de cocos extravirgin presat la rece 1000ml Virgin Old Ceylon

64 Lei Alune padure decojite ,,albe’’ 1 kg ,,Vrac  / Bax’’

Alune padure decojite ,,albe’’ 1 kg ,,Vrac / Bax’’

18 Lei Unt cacao NATURAL ,,nedezodorizat'' 250g

Unt cacao NATURAL ,,nedezodorizat'' 250g

27 Lei
30 Lei
Bio Ashwagandha Pulbere 200g ,,Ginseng Indian’’

Bio Ashwagandha Pulbere 200g ,,Ginseng Indian’’

39,99 Lei Masline Almades Naturale 1kg - Grecia

Masline Almades Naturale 1kg - Grecia

25 Lei Ulei pentru curatarea fetei cu Argan si Acid Hialuronic 140ml Bielenda

Ulei pentru curatarea fetei cu Argan si Acid Hialuronic 140ml Bielenda

14 Lei Bio Ulei Floarea Soarelui presat la rece 500ml

Bio Ulei Floarea Soarelui presat la rece 500ml