web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400

Ultimele stiri


Rss
Categoria : Vizite : 274 Comentarii : 0

In mod normal, fructele si legumele sunt nelipsite din alimentatia fiecarui om. Cea mai buna alternativa la consumul de fructe si legume proaspete este consumul de sucuri naturale care contin mult mai multe substante nutritive avand in vedere ca se foloseste o cantitate mai mare de fructe sau legume pentru preparare. Aceste sucuri naturale ajută la creșterea rezistenței organismului și la îmbunătățirea funcțiilor acestuia.

Cisteste mai mult
Categoria : Vizite : 650 Comentarii : 0

Gustos şi hrănitor, laptele vegetal este un înlocuitor de succes al laptelui de vacă. Nu conţine lactoză, este slab în grăsimi, dar bogat în vitamine şi minerale,  este perfect pentru persoanele care doresc o alimentatie sanatoasa şi este de mare ajutor în prepararea dulciurilor si consumarea lui în perioadele de post religios.

Cisteste mai mult
Categoria : Vizite : 120 Comentarii : 0

Întotdeauna este de preferat să tratăm anumite probleme cu produse naturale, ce aduc beneficii pe toate planurile. Tocmai acest aspect face ca uleiul de migdale dulci să se afle printre locurile fruntașe în topul celor mai bune remedii pentru frumusețe și sănătate. 

Cisteste mai mult
Categoria : Vizite : 975 Comentarii : 0

Tombola Bio SuperFood a luat sfarsit. Castigatorii acestei editii sunt:

Cisteste mai mult
Categoria : Vizite : 1286 Comentarii : 0

In perioada 6/02/2015 - 6/03/2015 bio-superfood.ro organizeaza Super Tombola de 8 Martie cu premii in valuare de 150 RON constand in produse la alegere de pe site.

Cisteste mai mult
Categoria : Info Vizite : 1387 Comentarii : 0

 

Uleiul de argan este un ulei vegetal extras din boabele arborelui de Argan care este nativ din Maroc. Fructul arborelui de argan este mic, poate fi oval, rotund sau conic si este extrem de bogat in substante nutritive benefice, acizi grasi si vitamina E. 

 

Cisteste mai mult