Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Ulei Samburi struguri 500 ml

Ulei Samburi struguri 500 ml
Ulei Samburi struguri 500 ml
24,00 lei
Fără TVA: 22,02 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 500.00ml

Uleiul de samburi de struguri, numit pe scurt si ulei de struguri, este un produs  ce a revolutionat intreaga industrie medicala, cosmetica si alimentara.

Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si de zinc, cupru si seleniu. Mai mult, acest ulei din samburi contine asa-numitele procianidine, agenti anti-imbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori mai puternici decat vitamina C.

In alimentatie acest ulei este un excelent adaos in salate, in sosuri, in diferitele feluri de mancare, ce nu presupun prepararea la foc ( a se evita incalzirea la peste 50 de grade Celsius duce la alterarea proprietatilor terapeutice)

In cosmetica are un efect tonic si revigorant, penetreaza rapid epiderma, protejand impotriva radicalilor liberi si a razelor UVA si UVB.

Beneficii:

  • Boli de inima si vasculare
  • Infectii
  • Afectiuni dermatologice
  • Colesterol
  • Varice, fragilitate vasculara
  • Deficiente imunitare
  • Artrita
  • Alergie
  • Vedere slaba
  • Masajul fetei si a corpului
  • In masti pentru ten uscat sau normal
  • Ca exfoliant pentru corp, alaturi de zahar brun sau malai

 Se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha