Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Spanac verde pulbere 500g

Spanac verde pulbere 500g
Nou
Spanac verde pulbere 500g
27,00 lei
Fără TVA: 24,77 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 500.00g

Frunzele de spanac pudră se pot presăra pe salate, se pot adăuga în smoothie-uri sau se poate prepara rapid un  piure delicios. 

  • reglează tensiunea arterială. Pentru că este bogat în potasiu, dar are un conținut scăzut de sodiu, spanacul poate regla tensiunea arterială;
  • întărește oasele. Pentru că este bogat în vitamina K, mangan, zinc, fosfos și cupru, spanacul menține sănătatea oaselor și le întărește;
  • menține sănătatea unghiilor, din aceleași motive pentru care întărește oasele;
  • scade colesterolul;
  • previne cancerul. Spanacul poate preveni cancerul datorită proprietățiilor sale antioxidante;
  • este bogat în proteine. Spanacul este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și vegani;
  • previne constipația. Datorită conținutului mare de fibre, spanacul te poate scăpa de constipație;
  • previne anemia, fiind bogat în acid folic.

Ingrediente: frunze de spanac uscate și măcinate

Gramaj: 500g

Beneficii spanac:

  • Imbunatateste vederea – fiind bogat în betacaroten și luteină, spanacul îmbunătățește vederea. Ideal ar fi sa îl consumi gătit pentru o vedere mai bună întrucât, după gătire, betacarotenul devine mai ușor de absorbit. Totodată, și conținutul de vitamina A al spanacului este benefic pentru sănătatea ochilor, reducând iritațiile oculare, dar și uscăciunea ochilor. Luteina și zeaxantina sunt antioxidanti de preț pentru ochii tăi, aceștia protejand ochii de radiațiile UV care pot produce cataractă.
  • Echilibreaza tensiunea arterială – spanacul are un conținut ridicat de potasiu și un conținut redus de sodiu. Aceasta combinatie este benefică pentru persoanele cu tensiune arterială mărită intrucât potasiul scade tensiunea arterială, iar sodiul o mărește. Și acidul folic din spanac contribuie la reducerea tensiunii și la relaxarea vaselor de sânge și a arterelor.
  • Întărește musculatura – legenda lui Popeye Marinarul care capătă muschi proeminenți imediat ce consumă spanac nu a apărut întâmplător. Coenzima Q-10, antioxidant ce se regaseste in spanac, joacă un rol important în fortificarea musculaturii.
  • Accelereaza metabolismul – nu degeaba nutritionistii recomanda consumul de spanac pentru pierderea kilogramelor în plus. Proteinele din spanac sunt transformate foarte repede de către enzime în aminoacizi. Astfel, metabolismul este pus în mișcare. De asemenea, tilacoida care se regaseste în spanac estompează poftele si foamea și ajuta, de asemenea, în timpul curelor de slabire.
  • Benefic pentru afectiunile gastrice – incepand cu banala gastrită și până la ulcer, spanacul are capacitatea de a ajuta organismul să se vindece rapid. Substanțele din spanac acționează precum un pansament gastric, care reduce inflamația.
  • Efecte benefice pentru păr și piele – spanacul conține cantități mari de vitamina A, care este necesară pentru producerea de uleiuri naturale care îți mențin părul hidratat. Totodată, spanacul este bogat în conținutul de vitamina C, care este absolut necesară pentru producerea de colagen, acesta îți menține atât părul, cât și pielea într-o formă de zile mari.

Din punct de vedere al contraindicațiilor, spanacul trebuie evitat de cu cei cu litiaza oxalica, renală sau biliară.

Informații nutritive

Valori medii pentru

100g

Energie

1073 Kj / 264 kcal

Grasimi

1,6 g

Din care acizi grași saturați

0 g

Glucide

22 g

Din care zaharuri

0 g

Fibre

25 g

Proteine

28 g

Sare

0,04 g

A se consuma de preferință inainte de: vezi pe ambalaj

A se păstra la loc întunecat, uscat și răcoros.

Loc de origine: Europa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha