Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Rosii pulbere 500g

Rosii pulbere 500g
Nou
Rosii pulbere 500g
27,00 lei
Fără TVA: 24,77 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 500.00g

Roșiile pudră se pot folosi tot timpul anului în diverse preparate culinare, de la ciorbe la tocănițe sau sosuri delicioase pentru paste.

Ingrediente: roșii pudră

Informații nutriționale, valori medii penntru 100g: Energie: 1263 kj / 302 kcal; Grasime: 0g din care grasimi saturate 0g; Glucide: 75g, din care zaharuri 44g; Fibre: 17g; Proteine 13g; Sare: 0.03g

Tara de origine: China

Rosiile sunt una dintre legumele cu cel mai scazut nivel de calorii, ele continand numai 18 calorii la 100 g. Cu toate acestea, ele sunt o sursa excelenta de antioxidanti, fibre, minerale si vitamine. Datorita beneficiilor sale multiple este adesea recomandata de catre dieticieni si nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in programele de pierdere in greutate.

Este stiintific dovedit ca antioxidantii prezenti in rosii ofera protectie impotriva cancerului, inclusiv a cancerului de colon, de prostata, de san, endometrial, pulmonar si in tumorile pancreatice.

Licopenul, un antioxidant din clasa flavonoidelor, este prezent in rosii. Soiurile de rosii sunt concentrate mai ales in acest antioxidant. Impreuna cu carotenoizi, acesta are capacitatea de a proteja celulele si alte structuri ale corpului de radicalii liberi de oxigen. Studiile au aratat ca licopenul previne deteriorarea pielii ca urmare a expunerii la razele ultra-violete (UV) si ofera protectie impotriva cancerului de piele.

Zeaxantina este un alt compus bogat in flavonoizi prezent din abundenta in aceste legume. Zeaxantina ajuta la protejarea ochilor de “degenerescenta maculara atribuita varstei” (ARMD).

Aceste legume contin cantitati semnificative de vitamina A, si flvonoizi antioxidanti, cum ar fi beta si alfa- carotenoizi, xanthins si luteina. In total, acesti compusi bogati in pigmeti sau dovedit a avea proprietati antioxidante ce ajuta la mentinerea vederii, mentinerea sanatatii membranelor mucoaselor si a pielii, si a sanatatii oaselor. Consumul de legume si fructe naturale bogate in flavonoizi este recunoscut pentru protejarea organismului impotriva cancerului pulmonar si cel al cavitatii bucale.

In plus, ele sunt, de asemenea, o sursa buna de Vitamina C (asigura 21% din cantitatea zilnica recomandata la 100 g), consumul de alimente bogate in vitamina C ajuta organismul in a dezvolta rezistenta impotriva agentilor infectiosi si in eliminarea radicalilor liberi.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha