Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Bio suc de rodii 750ml ,,fara zahar''

Bio suc de rodii 750ml ,,fara zahar''
Indisponibil
Bio suc de rodii 750ml ,,fara zahar''
38,00 lei
Fără TVA: 31,93 lei
  • Stock: Indisponibil
  • Greutate: 750.00ml

Compozitie: suc de rodii 100% FARA ADAOS DE ZAHAR

Sucul de rodie este o băutură populară în Orientul Mijlociu, şi este folosit şi în bucătăriile tradiţionale iraniană şi indiană.

Furnizând 16% din necesarul zilnic de vitamina C al adultului, conţinut în 100 ml, sucul de rodie este şi o excelentă sursă de vitamina B, acid pantotenic, de potasiu şi de polifenoli antioxidanţi.
Cei mai abundenţi polifenoli din sucul de rodie sunt taninii hidrolizabili numiţi punicalagini prezentaţi în cercetările publicate în perioada 1990-2007 ca având capacitatea de a epura radicalii liberi puternici în studiile de laborator. Asemenea efecte antioxidante ale punicalaginilor nu au fost dovedite la oameni.

Extractele de rodie nu conţin: zahăr, calorii sau aditivi si de aceea fructul este folosit ca ingredient si in alte sucuri. În studii preliminare de cercetare în laborator şi în cadrul unor studii pilot efectuate pe oameni, sucul de rodie s-a dovedit eficient în reducerea factorilor de risc pentru maladiile cardiace, în ateroscleroză şi în boala cardiovasculară . Taninii de tipul punicalaginilor au fost identificaţi ca fiind primele componente responsabile de reducerea stress-ului oxidativ la care duc aceşti factori de risc . S-a arătat că rodia intervine în reducerea tensiunii arteriale sistolice prin inhibarea enzimei serice de conversie a angiotensinei, in reducerea cancerului de prostata si uter, denumit si "fructul femeilor gravide".

De multa vreme e un fapt dovedit ca femeile gravide isi protejeaza, ocrotesc fatul prin consumul rodiilor, de aceea este numit si "fructul femeilor gravide". Este numit fructul dragostei si al productivitatii. Rodia este foarte bogata in antioxidanti si un profesor a dovedit ca in rodie este de 3 ori mai mult antioxidant decat in vinul rosu sau in ceaiul verde. Datorita acestui fapt sucul de rodii 100% ocroteste inima de eventualele boli. Sucul de rodii ajuta in tratarea si prevenirea cancerului si a bolilor de inima.
Recomandari:

Pe langa o alimentatie sanatoasa consumati suc de rodii zilnic dimineata sau seara 

inainte de masa cu jumate de ora, 30 ml (aprox. 3. linguri)

Valori nutritionale / 100ml: Energie: 272 kJ / 65 kcal; Proteine: 0.4g; Glucide: 8,0g; Carbohidrati: 13,7g; Lipide: 0,5g; Acizi grasi saturati: 0,05g; Sodiu: 0,03g.

Compozitie: suc de rodii 100% direct din recolta ecologica controlata.

Atentionari:
Nu inlocuieste alimentatia sanatoasa.a se feri de lumina. 
Se pastreaza la loc racoros dupa desfacere

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha