Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Bio Fasole adzuki la conserva 400g ,,fara gluten'' Amaizin

Bio Fasole adzuki la conserva 400g ,,fara gluten'' Amaizin
Bio Fasole adzuki la conserva 400g ,,fara gluten'' Amaizin
6,00 lei
Fără TVA: 5,71 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 400.00g

Fasolea adzuki Amaizin este delicioasă în preparatele mexicane și latino-americane. Irezistibila cu lipiile Amaizin!

Caracteristici: produs bio, fara gluten

Gramaj: 400g

Adzuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare maro-roșiatică, cu gust cremos care seamănă cu cel al nucilor. Este folosită, cu precădere, în bucătăria asiatică atât în supe, cât și în deserturi. În China și Japonia, acest tip de fasole este utilizat în prepararea cremelor pentru prăjituri, dar și în prepararea înghețatei.

Adzuki este renumită pentru proprietățile benefice, în special în cazul problemelor ce apar la ficat și rinichi.

Ce substanțe nutritive conține fasolea azuki și ce beneficii aduce organismului?

Fasolea azuki este bogată în magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu și complexul de vitamine B. Conține puține calorii și grăsimi, este mai ușor de digerat decât alte tipuri de fasole și este adesea folosită în diete. Mai mult, este o sursă excelentă de proteine devenind un ingredient esențial în stilul de viață vegetarian, dar și de fibre solubile care ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și stimularea digestiei.

Un alt beneficiu recunoscut este faptul că ajută de minune în cazul în care există probleme cu aparatul urinar. Și cum apar tot mai frecvent disfuncții la acest nivel, inclusiv la copii, este bine de știut că se recomandă consumul a cel puțin jumătate de cană de două ori pe săptămână. Are efect diuretic și ajută la tonifierea rinichilor ținând la distanță infecțiile urinare.

Cum se prepară fasolea azuki?

Ca orice tip obișnuit de fasole, azuki se lasă într-un vas cu apă rece peste noapte, iar în timpul procesului de fierbere se schimbă apa de câteva ori. Ca regulă, pentru acest tip de fasole, raportul este de 3 măsuri de apă la o masură de fasole. Iar ca timp de fierbere, aproximativ 45 de minute ar trebui să fie suficiente pentru a obține o pastă cremoasă, numai bună de servit celui mic.

Puteți combina azuki cu: orez, piure de cartofi dulci, dovleac pasat și un praf de chimen. Pudra se amestecă cu faina pentru prăjituri, pâine și produse de patiserie, iar simple sau încolțite se adaugă în salate. Simple merg și ca “finger food” pentru copiii mai mari. Dacă vi se pare aspră coaja, aceasta poate fi eliminată pe parcursul procesului de fierbere, prin frecarea boabelor sau prin presarea lor cu furculița.

Ingrediente: Fasole adzuki * (60%), apă, sare de mare.*.
* din agricultura ecologică

Informații nutriționale:

Valori medii pentru

100g

Energie

365 kj / 87 kcal

Grăsimi

0.5 g

Grăsimi saturate

0.1 g

Carbohidrați

12.4 g

Zaharuri

1.0 g

Fibre

6.5 g

Proteine

4.9 g

Sare

0.93 g

Mod de preparare: Sunt gata de a fi consumate. 

Sugestie de servire: Se pot folosi in salate, amestecate cu verdeturi si condimente sau se pot prepara paste sau pateuri delicioase.

Tara de provenienta: Italia, agricultura ecologica non UE

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha