Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''

Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''
Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''
Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''
Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''
Agrise deshidratate 500g ,,foarte bogate in vitamina C''
35,00 lei
Fără TVA: 32,11 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 500.00g

Cel mai puternic fruct din lume! Este plin de antioxidanti si are de 20 de ori mai multa vitamina C decat sucul de portocale

Consumul de agrise favorizeaza formarea globulelor rosii. Sursa bogata de vitamina C. Au actiune diuretica, remineralizanta si stimuleaza functia hepatica.

Agrisele amelioreaza afectiunile hepatice, trateaza afectiunile respiratorii,  ajuta activitatea cardiovasculara, protejeaza sistemul reproducator, pot trata infectiile bacteriene si parazitare, sporesc puterea de concentrare, îmbunatatesc vederea.

Agrisele sunt foarte bogate in antioxidanti. Contin acizii citric, malic si tartric; celuloza, calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, vitaminele A, B1, B2, C, P, fibre solubile.

Agrişele ameliorează afecţiunile hepatice, tratează afecţiunile respiratorii,  ajută activitatea cardiovasculară și formarea globulelor roşii, protejează sistemul reproducător, pot trata infecţiile bacteriene şi parazitare, sporesc puterea de concentrare, îmbunătăţesc vederea.

Ajută totodată la absorbţia vitaminelor şi a mineralelor, sunt antiinflamatorii și au efect antiîmbătrânire. Pot fi consumate şi de diabetici întrucât ajută la reglarea valorii glicemiei.

Agrisele sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai puternice fructe din lume deoarece sunt pline de pline de antioxidanti si au un continut de 20 de ori mai mare de vitamina C decat portocalele.

Specialistii in domeniu le considera „fructele frumusetii”, avand efecte stimulatoare asupra intregului organism.

Aceste fructe de padure nu contin doar vitamina C, ci si flavonoide, tanin si minerale. Agrisa ajuta in caz de tuse, dureri de gat si alte probleme respiratorii, inclusiv astm si bronsita.

Iata ce alte beneficii aduce consumul de agrise:

Agrisele sunt un bun agent antiimbatranire, ajutand la pastrarea tineretii cat mai mult timp daca sunt consumate frecvent;

Agrisele sunt recomandate copiilor care sunt anemici sau nu au pofta de mancare. Puteti combina aceste fructe cu putina miere, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara;

Cercetarile au stabilit ca agrisele favorizeaza formarea globulelor rosii, iar o cura de agrise poate intari unghiile, dintii si parul;

Consumul de agrise accelereaza metabolismul si ajuta la pierderea in greutate. Persoanele supraponderale ar trebui sa le consume pentru imbunatatirea ratei metabolice bazale, care la randul ei reduce masa corporala, iar cel mai bine este sa bei suc de agrise dimineata;

Sucul de agrise indulcit cu miere de albine poate fi un leac excelent impotriva racelii, dar si un tonic natural pentru zilele in care esti obosit. Sucul de agrise este util si pentru imbunatatirea vederii, reduce riscul de cataracta sau hipermetropie, dar si al degenerarii maculare;

Agrisele sunt utilizate si in tratarea candidozei cronice si a infectiilor bacteriene si parazitare;

Consumul regulat ajuta la prevenirea cancerului. Antioxidantii joaca un rol extraordinar cand vine vorba de cancer. Pot ajuta la prevenirea aparitiei acestuia si pot reduce inflamatiile si distrugerile celulare;

 Agrisele lupta impotriva diabetului. Sustine buna functionare a ficatului, pancreasului, iar un consum regulat de agrise, poate reduce nivelul zaharului din sange (in cazul persoanelor cu diabet, mai ales aceia cu grad 2), echilibreaza secretia de insulina;

 Ajuta la refacerea pielii. Aceste fructe se folosesc sub forma de tratament impotriva acneei, roselilor si a multor alte inflamatii;

 Ajuta in cazul durerilor de stomac (diareea, voma, crampele, infectiile si problemele digestive);

 Ceaiul de agrise actioneaza benefic asupra tensiunii arteriale, a afectiunilor rinichilor, ficatului si stomacului, normalizeaza valoarea glicemiei, scade colesterolul si previne raceala. Acesta se prepara dintr-o mana cu frunze de agrise peste care se toarna 500 ml de apa clocotita, care se mai lasa la fiert un minut. Se beau 3 cani de infuzie pe zi, indulcita cu miere.

Medicii recomanda consumul de agrise in timpul sarcinii, deoarece sunt o buna sursa de vitamina C, fibre alimentare, fier, caroten, fosfor si calciu. Datorita gustului dulce-acrisor, acestea ajuta si la inlaturarea senzatiilor de greata.

Se pot consuma ca atare, in ceai, iaurt etc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha