web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


 ; 0786992299

Ulei de jojoba 50ml

Ulei de jojoba 50ml

18 Lei

(TVA INCLUS)


PRET FARA TVA: 14.52 lei

Producator : CrisNatur

Categoria: Cosmetice BIO & Naturale & Detergenti BIO, Uleiuri, Cosmetic & Uleiuri Handmade,

Cantitate: 50 ml.

Stoc: În Stoc

Cantitate (nr. bucati):

COMANDA TELEFONIC
0721700400
Luni - Vineri: 08.00 - 16.00


Livrare rapida in 24-48h prin curier
GRATUIT la comenzi peste 150lei !

adauga in wishlist

Ulei de jojoba 50ml

Metodă de obținere: presat la rece

 

Ulei de Jojoba, cunoscut ca "Aurul deşertului" este de fapt o ceara lichida, care poate fi folosit ca un hidratant excelent, nu este gras. Uleiul de jojoba are o durabilitate indelungata deoarece este un lichid relativ stabil, nu va oxideaza usor si nu va rancezi, deoarece nu contine trigliceride, care se regasesc in compozitia altor uleiuri vegetale cum ar fi uleiul de seminte de struguri si uleiul de nuca de cocos.

 

Beneficiile uleiului de Jojoba pentru îngrijirea pielii sunt multe, datorită  elementelor din care este alcătuit. 

 

Uleiul de Jojoba are un procent ridicat de ceramide, substanţe care acoperă celulele pielii şi sunt responsabile pentru reglementarea hidratarii lor. Asta înseamnă că uleiul de Jojoba păstrează umede tesuturile pielii, pastrand astfel pielea mai elastica si mai rezistent la îmbătrânire.

 

Uleiul de jojoba este non-toxic, non-comedogenic si non-alergenic. Acest lucru inseamna ca nu va astupa porii si nu va provoca reactii alergice. De asemenea, nu este iritant, astfel incat poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. In plus, nu ofera senzatia de piele grasa atunci cand este aplicat pe tegumente, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de uleiuri.

 

De asemenea, este bogat în vitamina E, care este puternic în eliminarea radicalilor liberi, care sunt responsabile pentru imbatranirea pielii. Un alt ingredient este acid linoleic care ajută la regenerarea celulelor pielii. Bogate în minerale şi proteine, ulei de Jojoba hrăneşte pielea profund, înmoaie şi protejează împotriva oricărei deteriorări sau modificări externe.

 

Cele mai multe dintre bacterii, inclusiv stafilococul auriu si ciuperca candida albicans, nu se pot reproduce si mor atunci cand vin in contact cu uleiul de jojoba. De fapt, actiunea sa antibacteriana este atat de puternica incat poate fi folosit ca fungicid pentru a controla inmultirea mucegaiului.

 

Este usor de absorbit, non gras, creând un efect matasos si potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cele foarte sensibile. Se poate folosi la îngrijirea buzelor. Se menţionează, de asemenea, ca reduce dimensiunea porilor.

 

Uleiul de jojoba hidrateaza scalpul si ajuta la prevenirea matretii sau a altor afectiuni ale scalpului.Se poate aplica pe parul umed imediat după spălare sau chiar pe părul uscat pentru a-i conferi strălucire.

 

Pielea masata cu uleiul de jojoba va fi mai fina, supla si va avea un aspect deosebit. Gratie proprietatilor lui emoliente, uleiul de jojoba poate fi aplicat dupa epilat pentru calmarea pielii iritate si sensibile. Pentru a se obtine un ulei alunecos pentru masaj, ar fi indicat sa se amestece cu un alt tip de ulei.

 

Uleiul de jojoba poate fi folosit ca adjuvant in tratarea psoriazisului, eczemelor, dermatitelor, neurodermitelor, acneei, arsurilor solare si durerilor articulare.

 

Denumire (INCI): Simmondsia Chinensis oil

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.


Recenzii

Produse Din Aceeasi Categorie

59 Lei Unt cacao 1kg

Unt cacao 1kg

13 Lei Ulei de migdale dulci 50ml

Ulei de migdale dulci 50ml

39,99 Lei
45,99 Lei
Bio Ulei argan presat la rece 100 ml MediGrun Germania

Bio Ulei argan presat la rece 100 ml MediGrun Germania

19,99 Lei Ulei de Magneziu cu Portocala si Lamaie gel 100ml Handmade

Ulei de Magneziu cu Portocala si Lamaie gel 100ml Handmade

65 Lei
90 Lei
Bio ulei argan presat la rece 250 ml MediGrun Germania

Bio ulei argan presat la rece 250 ml MediGrun Germania

49,99 Lei Ulei esențial de Manuka 2ml

Ulei esențial de Manuka 2ml

18 Lei
20 Lei
Ulei de Magneziu cu Portocala si Lamaie spray 100ml Handmade

Ulei de Magneziu cu Portocala si Lamaie spray 100ml Handmade

23 Lei Ulei Samburi struguri 500 ml

Ulei Samburi struguri 500 ml

42 Lei Ulei samburi struguri 1 L

Ulei samburi struguri 1 L

35 Lei
40 Lei
Ulei pentru Masaj cu Iedera si Chiparos 300ml Handmade

Ulei pentru Masaj cu Iedera si Chiparos 300ml Handmade

69,99 Lei Igienizant pentru suprafete 5L Vady (etanol 77% - alcool izopropilic 10%)

Igienizant pentru suprafete 5L Vady (etanol 77% - alcool izopropilic 10%)