Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Ulei de cocos fractionat 50ml

Ulei de cocos fractionat 50ml
Ulei de cocos fractionat 50ml
17,00 lei
Fără TVA: 14,29 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 50.00ml
  • Cod produs: Bsf704

 

Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate. 

 

Acest ulei de ulei de nucă de cocos preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă, are o textură mai ușoară, satinată, se simte extrem de plăcut pe piele, are o durată de valabilitate mai lungă decât uleiul standard. Acest ulei incolor, cu miros neutru este fluid la temperatura camerei, nu isi schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatura, este un foarte bun purtător pentru uleiuri esentiale, ușor de absorbit, ideal pentru aplicații precum masaj și parfumuri pe bază de ulei, datorită senzației sale non-grase și a pătrunderii rapide în piele. 

 

Uleiul de nucă de cocos fracționat este folosit si  ca ingredient al produselor de ingrijire a pielii si parului, balsamuri și creme capilare, seruri de păr, hrănește și în același timp catifelează. Se poate folosi in creme de față, fond de ten, creme BB sau CC, lapte demachiant, chiar bifazic.Se folosește pentru corp in compoziția produselor de masaj, dar este de obicei amestecat cu alte uleiuri si lasa un luciu minim pe piele

 

Acest ulei nu trebuie utilizat pe pielea grasă, predispusă la pori dilatați, deoarece poate înfundă porii.

 

Precautii: 

Nu se administreaza intern.  Produs de uz cosmetic.

Evitati contactul cu ochii si mucoasele membranare.

A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Denumire (INCI):Caprylic / capric triglycerides

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha