web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


 ; 0786992299

DE CE SA ALEGI VOPSEA DE PAR NATURALA? IATA RASPUNSURILE CONVINGATOARE!


Categorie : ROOT Data : 2018-10-11 Vizualizari 946 Comentarii : 0

Tot mai multe persoane încearcă să înlocuiască formula clasică de vopsea de păr cu una mult mai blândă. 

Vopseaua de par 100% naturala este fabricata numai din plante organice

Vopseaua de păr naturală, organică, bio, cu henna și coloranți din plante este preferată de tot mai multe persoane. Femeile gravide, mămicile care alăptează, adolescentele dar și toate femeile (și bărbații) care doresc o viață sănătoasă si, implicit, un par sanatos, aleg vopseaua de păr naturală fără chimicale. In plus, daca nu suporti mirosul de amoniac sau senzatia neplacuta lasata de combinarea cu oxidantul, e mult mai facil si mai inspirat sa cumperi un produs din plante pentru colorarea parului. Vopseaua de par 100% naturala este fabricata numai din plante organice. Rezultatele pot fi mai blânde în comparație cu coloranții duri pe bază de substanțe chimice si pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sănătatea părului și de culoarea părului la momentul aplicării. Aceasta este caracteristica unică a produselor naturale.

Ingredientul principal dintr-o vopsea de par naturala este Henna, mai concret spus, frunzele faramitate ale acestei plante. Pe langa faptul ca poate colora firele de par in diverse nuante, in functie de tipologie si de concentratie, henna reprezinta si o metoda de tratament pentru par, contribuind la fortificarea firelor si la un scalp mai sanatos, cu secretie de sebum bine reglata. Vopseaua de păr naturala din diferite plante sau din henna conferă părului o strălucire de lungă durată pentru că plantele și uleiurile esențiale hrănesc firul de păr încă de la rădăcină și, alături de nuanța dorită conferă și sănătate.

Henna (Lawsonia inermis) este un arbust tropical spinos din familia litraceelor (Lythraceae), originar din regiunile tropicale și subtropicale din nordul Africii, Asia și Australia, cu frunze mici, dispuse față în față, și flori frumos mirositoare, a căror culoare variază de la alb la roșu. Este cultivată pentru colorantul obținut din frunzele uscate și zdrobite și ca plantă ornamentată și medicinală. Colorantul numit și el "henna" are o culoare roșcat-maronie și este folosit la vopsirea părului, ca tatuaj și drept colorant industrial.

In general, principalele ingrediente Bio si 100% naturale ce se regasesc  intr-o astfel de vospsea sunt urmatoarele:

 • Exemple de ingrediente pentru o vopsea cu nuanța deschisa de blond: Pulbere din floare de Hibiscus Sabdariffa (nalbă africană), pulbere din rădăcină de Rheum Undulatum (rubarbă), pulbere din funze de Cassia Auriculata, Pulbere din frunze de Lawsonia Inermis (henna) BIO, betaină, ulei din semințe de Simmondsia Chinensis (jojoba), algin, parfum din uleiuri esențiale naturale.
 • Exemple de ingrediente pentru o vopsea cu nuanța inchisa, respectiv negru intens: Pulbere din frunze de Indigofera Tinctoria (Indigo), pulbere din frunze de Lawsonia Inermis (henna) bio, pulbere din fructe de Acacia Concinna bio, pulbere din fructe de Emblica Officinalis bio.

INSTRUCȚIUNI ȘI SUGESTII IMPORTANTE PENTRU APLICAREA VOPSELEI DE PĂR

PREGĂTIREA PĂRULUI

 • Spălați bine părul înainte de a aplica pasta de culoare, iar apoi uscați părul cu un prosop. Acest pas este esențial pentru obținerea unor rezultate optime. De preferat, sa nu utilizați balsam sau uleiuri, geluri, produse de coafat la această etapă.

PREPARAREA PASTEI

 • Utilizați cantitatea de pulbere de culoare necesară în funcție de lungimea părului ( Păr scurt: de la 20 g până la 30 g, Păr mediu: de la 40 g până la 60 g, Păr lung: de la 70 g până la 100 g )
 • Utilizați apă caldă cu o temperatură de aproximativ 60 °C - 70 °C. Pentru rezultate optime, utilizați apă potabilă pură sau apă distilată.
 • Adăugați treptat apă caldă la pulberea de vopsit părul și amestecați bine pentru a obține o consistență uniformă asemănătoare cu cea a ketchupului sau iaurtului.
 • Evitați să folosiți un castron de metal sau o lingură de metal în timpul pregătirii sau aplicării pastei.
 • Pentru părul foarte scurt, părul cărunt și rebel și pentru zonele dificile, cum ar fi tâmplele, faceți o pastă mai groasă adăugând mai multă pulbere și aplicați un strat gros suplimentar.
 • După aplicarea pastei, acoperiți părul cu casca de duș de unică folosință. Ca alternativă, poate fi folosită și o folie de plastic obișnuită.
 • Lăsați pasta pe păr de la 60 până la 90 de minute.
 • Zonele foarte gri pot necesita un timp de acțiune mai lung. Pasta poate fi lăsată pe păr timp de până la 3 ore.
 • În cele din urmă, clătiți părul cu apă. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să utilizați șampon/ balsam după 24 de ore. Dacă este necesară o spălare cu șampon mai devreme de 24 de ore, se recomandă utilizarea unui șampon/ balsam natural și delicat.

APLICAREA VOPSELEI DE PĂR

 • După spălarea părului, uscați părul cu un prosop, iar atunci când părul este încă puțin umed, începeți să aplicați pasta de la rădăcini și pe lungimea părului, folosind pensula sau chiar mâinile. Asigurați-vă că acoperiți tot părul foarte bine. Pasta poate fi aplicată chiar și pe scalp, deoarece acest lucru va îmbunătăți hrănirea scalpului.
 • O pastă mai groasă va asigura o acoperire mai bună a părului scurt și cu multe fire gri.
 • După aplicarea completă și uniformă a pastei, încălziți suprafața de aplicare cu un uscător de păr timp de 1 până la 2 minute și apoi acoperiți părul cu o cască de duș de unică folosință. Aplicarea căldurii poate fi repetată de 2 până la 3 ori cu un interval de 15/ 20 de minute, chiar și fără îndepărtarea căștii de duș. Acest pas este opțional, dar foarte recomandat. Căldura activează plantele organice din pastă și ajută la îmbunătățirea procesului de hrănire și colorare.

In cele ce urmeaza, vei gasi cateva nuante ce se regasesc pe site-ul nostru Bio-superfoods.ro.

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - BLOND CA GRAUL ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - BLOND CENUSIU ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - CASTANIU INCHIS ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - CASTANIU ROSCAT ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - NEGRU DELICAT ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g - ROSU CASTANIU ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g – BLOND CARAMEL ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g – BLOND SAMPANIE ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g – CASTANIU ,,Colour Me Organic''

Vopsea De Par Ecologica 100% Pe Baza De Plante 100g – ROSU CA VINUL ,,Colour Me Organic''


Scrie comentariu:

Cod anti-spam: