Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Meniu
Your Cart

Bio Pireu Din Fructe De Acai, Banane Si Fructul Pasiunii ,,Acai Bowl'' ”Fără Gluten,Fara Zahar” 250g

Bio Pireu Din Fructe De Acai, Banane Si Fructul Pasiunii ,,Acai Bowl'' ”Fără Gluten,Fara Zahar” 250g
-19 %
Bio Pireu Din Fructe De Acai, Banane Si Fructul Pasiunii ,,Acai Bowl'' ”Fără Gluten,Fara Zahar” 250g
22,00 lei
27,00 lei
Fără TVA: 20,95 lei
  • Stock: In stoc
  • Greutate: 250.00g

 

Boabele de acai sunt considerate "super fructe" sau “ hrana naturala perfecta”, deoarece contin de 10 ori mai multi antioxidanti decat strugurii si de doua ori mai mult decat afinile si rodiile. De asemenea, fructele de acai sunt bogate in acizii grasi, omega-3, omega-6 si omega-9, necesare atat pentru inima cat si pentru creier. Antioxidantii lupta impotriva cancerului si incetinesc procesul de imbatranire, in timp ce acizii grasi si Omega ajuta la absortia altor vitamine. In acelasi timp, s-a observat ca vederea pe timp de noapte s-a imbunatatit.

Acai-fructele de acai sunt printre cele mai nutritive alimente amazoniene, bogate in vitamina B, minerale, fier, fibre, proteine si acizi grasi omega3.
Capacitatea antioxidanta este de sute de ori mai mare decat a altor fructe.
Consumul de acai ajuta la:
-imbunatatirea sistemului digestiv, creste energia organismului in mod natural;
-lupta impotriva radicalilor si intareste sistemul imunitar;
-combate semnele asociate cu imbatranirea, este un bun antiinflamator.

Pe de alta parte, persoanele care si-au introdus in regimul lor alimentar si acai au prezentat urmatoarele efecte:

  • mai multa energie
  • proprietati importante in procesul anti-aging.
  • dureri mai putine
  • tensiune arteriala scazuta
  • coresterol scazut
  • antioxidant puternic
  • slabire

Acai este un alt fruct tropical care a castigat recunoastere internationala pentru fenomenalele beneficii pentru sanatate. Studii stiintifice au aratat in ultimul deceniu ca Acai are puternice proprietati antioxidante si un profil nutritional care include uleiuri Omega esentiale, Vitamina E, fosfor si o abundenta de polifenoli.
Açai  (Euterpe oleracea) este o sursa particulara de flavonoizi care sunt gasiti in proportie de 33 ori mai mult decat in vinul rosu. In plus, fructul de Acai contine din abundenta polisteroli care sunt utilizati curent in tratamentul simptomelor asociate cu hipertensiunea. Acai este folosit la tratamentul unui mare numar de boli precum artrita, inflamari, boli cardiovasculare, potenta, deficiente nutritionale si intarzierea imbatranirii. Fructul de Acai contribuie la scaderea riscului de boli de inima, scade colesterolul, trateaza diabetul retinopat, fibrocistita si imbunatateste imunitatea.
Açaí  despre care nu auzise prea multa lume, dar cu reale proprietati vindecatoare s-a metamorfozat peste noapte in „minunea” asteptata dintotdeauna cu sufletul la gura de toti cei care nu au inteles ca doar o alimentatie echilibrata si sportul sunt cheia unui trup armonios.

Compozitie: piure din fructe de acai, banane, fructul pasiunii.

Produs vegan, fără gluten, din fructe bio, de proveniență ecologică din pădurea Amazoniană.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha