web counter

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


Termeni Si Conditii

 

 

INFORMARE :

   * Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.​

   * Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

    * Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul.

Introducere:

Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

 

Definitii:

Site-ul www.bio-supefoods.ro este intretinut si administrat de FOOD & COSMETIC SRL , denumita Furnizor,orice persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul magazinului virtual www.bio-superfood.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.bio-superfoods.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Intregul continut al site-ului www.bio-superfoods.ro este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Orice utilizare a acestor informatii necesita aprobarea Furnizorului.

Folosirea fara acordul Furnizorului, a continutului acestui site, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres accesarea site-ului in scopul copierii continutului, de catre dispozitive, programe automate, sau copierea manuala a continutului. Imaginile digitale si datele prezentate pe acest site pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.bio-superfoods.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

Furnizorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Furnizorului, fara acordul scris al acesteia.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.  Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste descrierile, preturile, imaginile sau alte elemente ale continutului. In eventualitatea in care pretul produsului sau orice detaliu al acestuia, au fost introduse eronat in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Pozele au caracter informativ iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

 

Descrierea si returnatrea produselor:

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Client la sediul Furnizorului.

In situatia mentionata mai sus, Clientul o sa returneze, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Client. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Furnizorul se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Client a contractului.

 

Litigii:

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat

 

Preturile:

Preturile produselor afisate pe www.bio-superfoods.ro reprezinta preturile de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9%, respectiv 19%, valabila in Romania).

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.