web counter
In perioada 23.12.2017 – 07.01.2018 nu se fac livrari !!!
Comenzile preluate in data de 22.12.2017 vor fi livrate de catre curieri in perioada 27 – 29.12.2017. Comenzile preluate dupa aceasta data vor fi livrare incepand cu data de 08.01.2018 .
Va multumim pentru intelegere.

COMENZI TELEFONICE
Luni-Vineri 08.00 - 17.00

0721700400


Despre noi

Magazinul Online Bio-SuperFoods.ro ofera o gama larga de Produse Bio & Conventionale de calitate superioara,printre care enumeram: Fructe deshidratate Bio & conventionale,Alune & Nuci si Seminte crude, Suplimente Nutritive Bio, Produse Bio fara, Sucuri bio, Muesli si Chipsuri Bio, Alimente Bio & Conventionale, Condimente Bio, Paste Fainoase Bio,Cosmetice Bio etc.

Studiile dovedesc ca, nu neaparat produsele scumpe sunt cele care confirma calitatea, ci cele care se bazeaza pe puterea naturii, ca produsele livrate de societatea noastra. Produsele folosesc natura ca cea mai mare farmacie din lume si incanta din ce in ce mai multi clienti.

Bio-superfoods.ro nu a fost deschis pentru a devenii un simplu magazin online de produse, alimente si suplimente nutritive bio, ci dorim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra.

Cui ne adresam ?

Tuturor persoanelor care cauta produse de calitate 100% naturale.

Persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie corecta ce ofera corpului proteinele, vitaminele si mineralele corespunzatoare.

Ce oferim?

Oferim produse 100% naturale certificate ecologic cat si produse conventionale. In sprijinul clientilor nostri de a aborda un stil de viata cat mai sanatos , firma noastra  a adus produse noi pe piata care accentueaza puterea naturii, colaborand cu firme renumite din Uniunea Europeana cat si din afara ei in domeniul alimentar si cosmetic.

Gama noastra de produse este sustinuta de calitatea superioara a acestora ce ofera fiecărui client increderea de a aborda un stil de viata diferit. Produsele sunt atent selectionate, ambalate si livrate cu vitalitate si profesionalism.

Oferim consultanta in privinta alegerii produselor;

Preturi corecte, reduceri si promotii;

Orientare către nevoile clientului;

Corectitudine și asumarea responsabilității;

Calitate și perseverență;

Articole informative care le gasiti pe blogul nostru.

Depinde de tine pentru a avea un stil de viata sanatos !

Depinde de Bio SuperFood ca acest lucru sa se realizeze !